Zoekt u een specialist in boomkwekerij- en buxusstek? Een leverancier die u adviseert én een stek aflevert die optimaal weerbaar is? Maak kennis met bedrijf Wilbert Stek. Voor ons is kwaliteit alles. Geen routine, maar meedenken, durven en doen. Wij produceren voornamelijk in opdracht, maar we hebben ook partijen op voorraad staan.  En dat het hele jaar door, want diverse soorten kunnen we jaarrond leveren.

Klantgerichtheid

Onze cultuur is informeel én professioneel met een hoge mate van klantgerichtheid. Voor Wilbert Stek is namelijk elke klant uniek. Daarom denken wij graag met u mee over uw wensen voor het juiste advies en maatwerk in zowel product als prijsopgave. Resultaat, betrouwbaarheid en stiptheid zijn onze troeven. Grote en kleine (inter)nationale klanten hebben al kennisgemaakt met onze unieke werkwijze. Kijk gerust eens rond; we staan u graag persoonlijk te woord.

Wat doen wij?

Stekbedrijf Wilbert Stek wil niet zozeer de grootste, maar wel de beste zijn. Daarom beschikken we over een ruime hoeveelheid speciaal gekweekte, kwalitatieve moerplanten die we gebruiken voor onze stekproductie.

Betrouwbaar

Met veel aandacht voor de juiste voeding en gewasbescherming, kweken we een goede stevige betrouwbare stek die voor u een gemakkelijke aanslag en groei garanderen. Deze stekken zijn gemiddeld tien maanden oud.

Focus

De focus hierbij ligt op een groot gedeelte van ons assortiment uit Buxus sempervirens waarvan we een grote voorraad hebben in ons 2,3 hectare tellend bedrijf. Uiteraard is het in overleg altijd mogelijk om andere samenstellingen te leveren


Grote voorraad

Bekijk onze voorraad

 

Locatie

Bezoek ons

 
icon