Header2.jpg

Bij Wilbert Stek hebben we kwaliteitszorg en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom werken wij vanuit de basis met speciaal gekweekte, kwalitatieve moerplanten waar het stekmateriaal van wordt geknipt. De stekken worden vervolgens in vooraf gevulde trays gestoken.

Hoogwaardig

Dankzij onze unieke klimatologische omstandigheden en benevelingtechniek, zorgen we ervoor dat er een kwalitatief hoogwaardige stek kan wortelen. Wanneer deze zich voldoende heeft ontwikkeld, volgt er een periode in de afhardkas waar de plant wordt versterkt. Tijdens dit proces vindt er continu controle plaats. Wij maken hierbij gebruik van duurzame gewasbeschermingsmiddelen zodat we niet alleen een uniformere kwaliteit aanbieden, maar ook voorzien in een uitermate sterke plant met optimale doorgroeicapaciteiten.

Uniek

Uniek is hier dat we gebruik  maken van brede teeltbedden en die opsluiten met betonnen U-wegen waardoor  we droge randen voorkomen. Zodra de stekken gereed zijn voor aflevering, krijgen ze een eindbehandeling volgens de wensen van de klant.


Grote voorraad

Bekijk onze voorraad

 

Locatie

Bezoek ons