4.jpg

Team

Eigenaar en organisatie

Medewerkers en het bedrijf beter laten functioneren in de professionele en maatschappelijke omgeving: dat is belangrijk. Met samenwerken kom je ├ęcht vooruit. Daarom hebben we oog voor talenten, kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden. Het resultaat? Kracht, bevlogenheid en inspiratie. En daarmee wordt het bedrijf  renderend, relevant en effectief.

Teelt

Het verzorgen van het gewas is erg belangrijk. Ik zorg er dan ook voor dat alles in goede conditie blijft van ongewortelde tot leverbare stek door middel van voeding, water, gewasbescherming, maar ook een beetje liefde.

Oogstmedewerker

Naast het verzorgen van orders voor klanten, bied ik hulp waar nodig. Deze hulp loopt uit van een het compleet maken van tray's tot het snoeien. Tevens ben ik aanspreekpunt voor poolse klanten zodat ze gemakkelijk in hun eigen taal kunnen communiceren.

Oogstmedewerker

Voordat de tray's naar de klant gaan, moeten ze compleet zijn. Eén van mijn taken is dan ook om er voor te zorgen dat dit zo is. Daarnaast zorg ik er ook voor dat alles wordt gesnoeid.


Grote voorraad

Bekijk onze voorraad

 

Locatie

Bezoek ons